Intro > Alt om krydderurter > Kvalitet og sikkerhed

Kvalitet og sikkerhed


Det er hos Gloria Mundi / Økologihaven et mål, at udvikle friske krydderurter som kvalitetsprodukter til de professionelle køkkener. Men vi udvikler også vore emballager i samråd med gode køkkenfolk. Vi skal gøre det så godt, at krydderurterne får optimale betingelser under transporten og så sikre holdbarheden så godt som muligt hos vore kunder. Samtidig er emballagerne nemme at åbne og kan nemt bortskaffes.

Poserne til potter er udviklet så der undgås spagnum på bordet og er med perforering, så toppen af posen fjernes uden brug af værktøj. Det sikrer nem og praktisk anvendelse. Sidst men ikke mindst ser vi det som en vigtig opgave for os, at sætte nye standarder, når det gælder høj sikkerhed og hygiejne omkring produktion og levering af friske krydderurter

Når det gælder håndteringen af de afskårne friske krydderurter, foregår det også på helt forsvarlig vis, med skyldig hensyntagen til fødevaresikkerheden. Alle urterne klippes i væksthuset direkte i rene transportemballager, der føres til pakkestationen og nænsomt pakkes i poser af høj kvalitet.

Allerforrest i vores indsats for fødevaresikkerheden står den hygiejniske praksis for alle aktiviteter i drivhusene. Vi gør rent, vi rydder op, vi går i rent arbejdstøj, vi bruger handsker, og vi kontrollerer, kontrollerer og kontrollerer. Det samme gør den offentlige kontrol og auditorerne fra GLOBAL Gap på en række uanmeldte besøg.

 
 
Krydderurter

Her kan du læse alt om friske krydderurter.

Krydderurter
Alt om krydderurter  
Alt om krydderurter

Friske krydderurter er en gave til det Nordiske Køkken. Variationen på smag og duft er utrolig. Det er lidt trist at